Ångerrätt och retur

På grund av den anpassning som görs för alla produkter vi producerar på Strumpmaskinen, kan vi inte erbjuda returer. Ditt konstverk är designat med omsorg och är helt personligt för dig och ditt foto.

Om du inte är nöjd med din slutprodukt, vänligen kontakta oss. 

Om du anser dig fått fel produkt, felaktig storlek eller utskrift, eller om din produkt skadades under transporten eller på annat sätt kommer vi naturligtvis att ersätta den. Vänligen meddela oss inom 48 timmar efter att du fått din beställning i det här fallet.

På grund av att vi på Strumpmaskinen gör skräddarsydda produkter som är utformade efter ditt foto erbjuder vi ingen ångerrätt. Inga undantag sker för REA-varor. Ångerfristen börjar löpa från och med det att du lägger din beställning. Vi förbehåller oss all rätt att neka beställning när som helst, utan angiven anledning.

Tänk på att när vi skapar ditt konstverk använder vi det foto du laddade upp i samband med din beställning. Det är ditt ansvar att skicka ett foto av hög kvalitet som följer våra riktlinjer för inlämning. Foton av låg kvalitet kommer att resultera i att ansikten på strumporna kommer bli suddiga. Vi tillåter att anteckningar läggs till i order om du har något att berätta för oss. Vi kan dock inte garantera att särskilda förfrågningar följs – vi kan till exempel inte redigera ett foto för att stänga eller öppna en mun, lägga till ett leende etc. 

Observera att alla exempel på webbplatsen gjordes av högkvalitativa foton med hög upplösning. Oskarpa foton i låg kvalitet tillåter inte vårt designteam att producera den högkvalitativa finishen du ser på webbplatsen.