Gnuggisar & fake tatueringar med egen bild

Fake tatuering med egen design

Fake tatueringar, också kända som gnuggisar, har blivit allt mer populära bland människor som vill ha en tillfällig tatuering utan att behöva genomgå smärtsamma och kostsamma procedurer. Att ha en gnuggis kan vara ett roligt sätt att prova på en design eller att ha en tillfällig dekoration för en speciell händelse. Med vår tjänst kan du nu skapa en egen gnuggis med din egen design.

Att skapa en egen gnuggis är enkelt. Kunden laddar upp en bild, till exempel en bild av sitt eget ansikte, och vi klipper ut det och gör en fake tatuering av det. Vi använder högkvalitativa material för att säkerställa att gnuggisen ser ut och känns som en riktig tatuering. Vår tjänst är perfekt för personer som vill ha en tillfällig tatuering för en fest, konsert eller andra speciella tillfällen.

Våra gnuggisar är också idealiska för företag och organisationer som vill marknadsföra sig på ett annorlunda sätt. Vi kan skapa gnuggisar med företagets logotyp eller budskap, som kan delas ut som giveaways på mässor eller andra evenemang. Gnuggisar är ett roligt och minnesvärt sätt att marknadsföra ditt företag.

Våra gnuggisar är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra att använda på huden. De är också vattenfasta och kan hålla i flera dagar, vilket gör dem idealiska för simning och andra aktiviteter. Att ta bort gnuggisen är också enkelt, det är bara att använda tvål och vatten eller alkoholbaserad rengöring för att ta bort det.

Att skapa en egen gnuggis kan också vara ett kul och kreativt projekt för barn och ungdomar. De kan skapa en gnuggis av sin favoritkaraktär eller ett annat motiv som de gillar. Det är ett roligt sätt för barnen att uttrycka sin kreativitet och ha kul samtidigt.