Personliga strumpor med eget tryck

Designa egna strumpor​ med eget foto

Vill du designa ett par personliga strumpor med eget tryck? Då har du kommit helt rätt! På Strumpmaskinen kan du göra designa egna strumpor. Välj bland flera olika mönster, färger, teman och bakgrunder. Det är endast din fantasi som sätter gränser, skapa ett konstverk eller skapa något som skämmer ut kompisen. 

Om du alltid drömt om att få designa egna strumpor har din dröm nu gått i uppfyllelse. På den här sidan kan du se alla våra olika mallar för egendesignade strumpor. Vårt tips är att först bestämma vilken typ av strumpor du vill designa, ska det vara ett skämt eller vill du designa strumpor som du också bär i vardagen? 

När du bestämt dig om strumporna ska få dina kompisar att skratta eller tycka att du är den hippaste personen i stan, är det dags för att välja mall. Vi har flera olika mallar som är skapade för olika situationer.

Några tips till dig

Vi har många mallar och vi förstår om det blir svårt att välja. Ett av de mest populära strumporna vi säljer våra strumpor med ansikten på till exempel. Dessa strumpor lämpar sig perfekt som en rolig och oseriös gåva till den som redan har allt. Men inte bara det, vi har många som visar sin kärlek för sin partner med dessa strumpor, för vad säger mer kärlek än ett par strumpor med dig själv på? Även populärt att ge bort under mor-och farsdag. 

För dig som gillar att rulla med lite mer stil, som kanske hellre fokuserar på mode än humor har vi våra strumpor med eget foto. Det här är det perfekta alternativen för dig som vill ha full kontroll över dina personliga strumpor med tryck. Här låter vi dig styra skeppet och bestämma precis allting själv. Den där snygga bilden du tog i Paris en sensommarkväll, varför inte göra den till ett vandrande konstverk?

Men vad ska du som varken gillar humor eller mode? Då har vi våra strumpor med text, ganska tråkigt, men ganska användbart. Medan de kreativa möjligheterna blir avsevärt begränsade med dessa typen av personliga strumpor med tryck finns det ändå ett par användningsområden. Du kan till exempel tydligt markera att det är du som äger paret genom att skriva ditt namn överallt. Eller varför inte vara lite alternativ och kanske ha ett citat du gillar?