Positiva nyheter för 2023

Det har varit tyst från oss ett bra tag, men det är av god anledning!

Förra året var ett tufft år för strumpmaskinen.se, men nu ser vi ljuset i tunneln. Under de senaste månaderna har vi arbetat hårt med att reorganisera vår verksamhet och satsa på att ta hem produktionen till Sverige. Ni som varit uppmärksamma och läst igenom våra vanliga frågor vet att vi tidigare producerat allting i Tyskland.

Vi vill vara transparenta med våra kunder och berätta om de utmaningar som vi har stött på. Pandemin har haft en stor påverkan på vår försäljning, och vi har tvingats anpassa oss till en marknad som förändrats i en rasande takt. Dessutom har det blivit allt svårare att genomföra internationella affärer på grund av rådande restriktioner och leveransproblem.

Men istället för att ge upp har vi valt att ta itu med problemen och göra förändringar för att förbättra vår verksamhet. Vi har satt upp en ny organisation som gör att vi kan vara mer flexibla och anpassa oss efter marknaden. Vi har också investerat i en ny produktionsanläggning i Sverige för att kunna ta hem produktionen, där är vi nästan klara, vi behöver bara ordna det sista kring strumporna.

Att flytta produktionen hem till Sverige har varit en stor utmaning, men vi tror att det är viktigt för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till våra kunder samtidigt som vi stärker den svenska industrin. Vi är stolta över att kunna fortsätta att erbjuda våra produkter av hög kvalitet till våra kunder samtidigt som vi stöttar den svenska ekonomin.

Vi vill tacka alla våra kunder för deras fortsatta stöd och lovar att vi kommer att fortsätta att arbeta hårt för att erbjuda de bästa produkterna till de bästa priserna.

Och för att fira att vi äntligen är lokala så bjuder vi på en saftig vårrea! Du hittar till kampanjen på: https://strumpmaskinen.se/varyra/