Så funkar det

Orderprocessen är otroligt snabb och enkel då vi vet att du som djurägare ofta har händerna fulla. Därför är det extra viktigt för oss att du kan genomföra ditt köp så enkelt som bara möjligt.

STEG 1 – LÄGG DIN ORDER

Välj din favoritstil på porträttet. Vi har kostymer som passar både honom och henne.
Ladda upp fotot på ditt husdjur och välj mellan någon av de tre olika storlekarna på poster eller canvas, dubbelporträtt eller mobilskal.
Lägg till i kundvagn och beställ snabbt och säkert via Klarna.

STEG 2 – SKRÄDDARSYTT HUSDJURSPORTRÄTT

Våra designers skapar ditt skräddarsydda och personliga porträtt med omtanke och precision.
Olika tekniker för design av proportion, transformativ fotoretuschering och en professionell blandningsprocess används för att tillverka ditt konstverk. Vi målar inte från grunden. Vi är ett digitalt designteam.
Vi går igenom en rad olika steg samt en in-house kvalitetskoll för att säkerställa att ditt unika husdjursporträtt är det absolut bästa det kan bli.

STEG 3 – TRYCKA OCH SKICKA

Vi trycker ditt skräddarsydda husdjursporträtt på din valda produkt.
När vi har gjort en sista kvalitetscheck, packar vi din order och skickar den till närmaste ombud.
Du får ett sms när paketet finns att hämta hos närmaste postombud.

FOTOGUIDE & RIKTLINJER – FOTOTIPS FRÅN VÅRA EXPERTER!

Ta fotot på ditt husdjur i djurets ögonhöjd
Det fungerar bäst om djuret tittar bort från kameran
Försök att ta en närbild så att vi kan se ditt djurs unika drag
Naturligt ljus utomhus resulterar alltid i bäst foton. Försök undvika dåligt ljus!
Undvik att ladda upp suddiga foton
Se till att inga öron klipps bort eller inte syns i bilden!

Notera: Vi använder det exakta foto som du laddar upp i samband med din order under vår designprocess. Läs mer i våra villkor.

Vi försöker alltid att gå igenom bilderna som skickas in, men ibland kan högt tryck påverka vår möjlighet till det. Det är också därför som det är viktigt att du skickar ett bra foto av hög kvalitet redan från början.

Digitalt porträtt: För djurälskaren som vill ha det lilla extra erbjuder vi även tillägg av ett digitalt porträtt. Här levererar vi utöver din valda produkt (poster, canvas, mobilskal) även en digital bild som skickas till din mejl. Denna digitala bild kan du använda som bakgrundsbild på mobilen, skriva ut, skicka till eget tryckeri, ja möjligheterna är oändliga.

Förhandsgranskning: En förhandsgranskning innebär att du får en chans att göra ändringar och komma med feedback på ditt porträtt. Du får en förhandsgranskning, och i den kan du be att få mer/mindre päls, lägga till fler morrhår eller andra detaljer. Du kan läsa mer om detta i våra villkor. Den totala leveranstiden kan komma att förlängas något vid val av förhandsgranskning.

https://hundini.se/